Psycholoog Zwolle helpt je bij verschillende psychologische klachten

Heel veel klachten, problemen en vragen

In onze praktijk Psycholoog Zwolle krijg wij de meest uiteenlopende psychologische klachten. Van slaapproblemen tot depressies, van rouwverwerking tot traumaverwerking. Daarnaast is het mogelijk om relatietherapie te volgen bij Annemieke Messelink.

Onze uitgangspunt is dat jouw probleem niet uniek is, maar dat jij dat wel bent. Dat wil zeggen dat wij je klacht of vraag waarschijnlijk wel herkennen en eerder bij de hand heb gehad. Dat wij dus ook weten welke methoden en technieken er allemaal zijn om het te lijf te gaan. Maar wij weten nog niet wie jij bent. En we hebben jou hard nodig om de situatie op te lossen. Niet alleen je klacht, maar vooral ook de rest. Je talenten en vaardigheden.

Aarzel dus vooral niet en stel je vraag. Bel of mail ons en leg ons je situatie voor. Dan kunnen wij precies vertellen wat er speelt, wij kunnen het een naam geven en wij kunnen je vertellen wat wij voor je kunnen doen.

Een paar soorten klachten die Psycholoog Zwolle behandelt

Al zouden wij alle bekende vragen en psychologische klachten op een rijtje zetten, dan nog kan jouw klacht er niet tussen zitten. Jouw beleving, je gevoel en de manier waarop je er voor jezelf woorden aan geeft is uniek.

Om je toch een beetje wegwijs te maken, hanteren wij vier soorten gevoelens die meestal onderdeel zijn van een klacht. Dat zijn: vastzitten, angst hebben, pijn hebben en het gevoel hebben dat er iets niet klopt.

Je zit vast

Misschien in je baan, in je relatie, of… in jezelf. Wat de omstandigheden ook zijn, je hebt het gevoel dat je klem zit, dat er geen beweging meer is in je leven. En het lukt je niet dat te doorbreken.

Je bent bang

En niet zo’n beetje ook – om te falen, of dat er iets misgaat, of je bent bang voor iets of een situatie. Je realiseert je dat jouw angst je leven kleurt. Vermijdt plekken of situaties. Je doet misschien niet alles dat je zou willen doen.

Je hebt pijn

Het leven kan harde klappen uitdelen. De meeste kun je aan; alleen of met vrienden en familie. Maar soms niet. Dan kan een psycholoog je helpen.

Iets klopt niet

Je kijkt naar jezelf. Je kijkt naar je leven. En iets klopt er niet. Je hebt geen idee wat. Je merkt kleine dingen aan jezelf: huilerig, slecht slapen, misschien wat kortaf en teruggetrokken. Wat is er aan de hand? Waarom is dit zo?

Vragen

Je herkent een van de bovengenoemd gevoelens en zou meer hierover meer willen weten? of je hebt andere vragen. Wij helpen je graag en geven je advies wat het best voor jou is. Neem contact op met ons of met mijn praktijkassistente bel of mail ons via Psycholoog Zwolle.