Cliëntenervaringen met Psycholoog Zwolle

Cliëntervaringen zijn waardevol voor cliënt en voor mij als behandelaar. Het is een plek voor mijn cliënten om aan te geven wat ze van de behandeling of van mij vonden. Hopelijk zijn de ervaringen van andere een hulpmiddel voor jou. Ik vind feedback belangrijk voor mijn eigen leerproces, dus ik ontvang ze graag.

Ik heb een aantal mensen gevraagd kort iets te schrijven over de therapie die ze gevolgd hebben bij Psycholoog Zwolle. Hieronder vindt je een aantal cliënten ervaringen:

5/5

“Dank je wel voor de gesprekken en je ontspanningsoefeningen, ik heb er nog steeds dagelijks veel baat bij”

5/5

“Door de gesprekken met Yara heb ik meer ontspanning kunnen vinden tijdens het sporten en ben ik zelfverzekerder geworden.”

5/5

Voor het traject met Yara wist ik voor een gedeelte al waar mijn probleem in zat, alleen nog niet precies op welk vlak het zat. Door de gesprekken met Yara is de manier van omgaan met mijn gevoelens veranderd van vechten tegen naar accepteren van en omgaan met. Dat is erg prettig.

Laat een ervaring achter over Psycholoog Zwolle!

Wil je zelf een cliënt ervaring schrijven over mij? Dat kan, graag zelf. Laat een ervaring achter over mij op de website van Psychologen Nederland.

Contact met Psycholoog Zwolle

Heb je vragen, wil je advies of een afspraak maken? Neem contact op mijn praktijkassistent of bel met 038 – 20 22 011. Je krijgt altijd deskundig en persoonlijk advies. Ik heb geen wachtlijst, we gaan snel aan de slag. Je mag ook een bericht sturen.