Hulp bij verschillende psychologische klachten

Heel veel klachten, problemen en vragen

In mijn praktijk Psycholoog Zwolle krijg ik de meest uiteenlopende psychologische klachten. Van slaapproblemen tot depressies, van rouwverwerking tot traumaverwerking. Daarnaast is het mogelijk om relatietherapie te volgen bij een collega van mij.

Mijn uitgangspunt is dat jouw probleem niet uniek is, maar dat jij dat wel bent. Dat wil zeggen dat ik je klacht of vraag waarschijnlijk wel herkennen en eerder bij de hand heb gehad. Dat ik dus ook weet welke methoden en technieken er allemaal zijn om het te lijf te gaan. Ik weet alleen nog niet wie jij bent en ik heb jou hard nodig om de situatie op te lossen. Niet alleen je klacht, maar vooral ook de rest. Je talenten en vaardigheden.

Aarzel dus vooral niet en stel je vraag. Bel of mail mij en leg mij je situatie voor. Dan kan ik je precies vertellen wat er speelt, ik kan het een naam geven en ik kan je vertellen wat wij voor je kunnen doen.

Een paar soorten klachten die Psycholoog Zwolle behandelt

Al zou ik alle bekende vragen en psychologische klachten op een rijtje zetten, dan nog kan jouw klacht er niet tussen zitten. Jouw beleving, je gevoel en de manier waarop je er voor jezelf woorden aan geeft is uniek. Om je toch een beetje wegwijs te maken, hanteer ik vier soorten gevoelens die meestal onderdeel zijn van een klacht. Dat zijn: vastzitten, angst hebben, pijn hebben en het gevoel hebben dat er iets niet klopt.

Je zit vast

Misschien in je baan, in je relatie, of… in jezelf. Wat de omstandigheden ook zijn, je hebt het gevoel dat je klem zit, dat er geen beweging meer is in je leven. Het lukt je niet dat te doorbreken.

Je bent bang

En niet zo’n beetje ook – om te falen, of dat er iets misgaat, of je bent bang voor iets of een situatie. Je realiseert je dat jouw angst je leven kleurt. Vermijdt plekken of situaties. Je doet misschien niet alles dat je zou willen doen.

Je hebt pijn

Het leven kan harde klappen uitdelen. De meeste kun je aan; alleen of met vrienden en familie, maar soms niet. Dan kan een psycholoog je helpen.

Iets klopt niet

Je kijkt naar jezelf. Je kijkt naar je leven. En iets klopt er niet. Je hebt geen idee wat. Je merkt kleine dingen aan jezelf: huilerig, slecht slapen, misschien wat kortaf en teruggetrokken. Wat is er aan de hand? Waarom is dit zo?

Contact met Psycholoog Zwolle

Heb je vragen, wil je advies of een afspraak maken? Neem contact op mijn praktijkassistent of bel met 038 – 20 22 011. Je krijgt altijd deskundig en persoonlijk advies. Ik heb geen wachtlijst, we gaan snel aan de slag. Je mag ook een bericht sturen.