Klacht over Psycholoog Zwolle

Bespreek je klacht met mij

Het kan gebeuren dat er een klacht ontstaat tussen jou en mij als behandelaar, dat is erg vervelend en ik zal er alles aan doen om dit naar meer dan tevredenheid op te lossen. Goed contact met de cliënt is een belangrijk fundament in ons werk. Niet om zomaar klantvriendelijk te zijn, maar omdat het contact tussen therapeut en cliënt één van de onderdelen is van het doorlopende proces gedurende de behandeling. Daarom wil ik je altijd verzoeken om je klacht eerst te overleggen met mij. Ik kan in overleg met jou een passende oplossing bieden.

Psychologen Nederland kan bemiddelen

Komen wij er samen niet uit dan kun je terecht bij de klachtenfunctionaris van Psychologen Nederland waar ik bij ben aangesloten. Psychologen Nederland zal beide partijen aanhoren en bemiddelen. Kijk op de website van Psyned voor meer informatie.

Daarna naar de beroepsvereniging

Kom je er ook niet uit met de klachtenfunctionaris van Psychologen Nederland dan kun je ook altijd terecht bij mijn beroepsvereniging.ik ben aangesloten bij Het NIP, Nederlands Instituut van Psychologen, ik ben daar geregistreerd met nummer: 227392. Kijk hier voor de klachtenprocedure NIP

Contact met Psycholoog Zwolle

Heb je vragen, wil je advies of een afspraak maken? Neem contact op mijn praktijkassistent of bel met 038 – 20 22 011. Je krijgt altijd deskundig en persoonlijk advies. Ik heb geen wachtlijst, we gaan snel aan de slag. Je mag ook een bericht sturen.