Psycholoog Zwolle

Psycholoog Zwolle – Yara van Gendt

Opleiding

Ik ben Yara van Gendt en ik hou mij veel bezig met sport. De drive en ambitie die topsporters hebben spreekt mij aan, niet gaan voor goed genoeg maar voor nog beter. Tijdens mijn bachelor studie sociale psychologie en arbeids- en organisatie psychologie aan de Universiteit van Utrecht wilde ik ook graag een halfjaar sportpsychologie in Zweden studeren. Na mijn studie in Utrecht heb ik de master sport- en prestatiepsychologie gaan doen aan de Universiteit van Amsterdam. Daarna heb ik een Postacademische Opleiding tot Praktijk Sportpsycholoog aan de Vrije Universiteit in Amsterdam af.

Top sport dichtbij

Bij mijn bezoeken aan diverse Olympische Spelen in  zie ik elke keer weer sporters die allemaal heel veel getraind hebben en sommige maken alle verwachtingen waar en anderen zakken door het ijs. De verklaringen hiervoor vind ik erg interessant. Mijn gedrevenheid om mensen te helpen het optimale uit zichzelf te halen komt op veel vlakken terug: iedereen die wil presteren, overal liggen dezelfde principes aan ten grondslag.

Mijn werkwijze

Ik neem je bij de hand om het optimale uit jezelf je te halen en lekkerder in je vel te zitten. Ik bied je inzicht in wat er nodig is voor optimale prestaties en bewustwording van wat jij al wel en niet doet en kan. Samen kijken we hoe we de hiaten kunnen vullen. Hierdoor weet je beter wat je te doen staat en kan je gerichter aan de slag gaan. Dit zorgt ervoor dat je, je doelen eerder bereikt en gelukkiger wordt. Ik neem jou mee in mijn drive, passie, enthousiasme en doelgerichtheid. Door dingen vanuit verschillende invalshoeken te bekijken zoeken we samen naar oplossingen. Ik neem niet genoegen met voldoende maar ga voor goed!

Contact met Psycholoog Zwolle

Heb je vragen, wil je advies of een afspraak maken? Neem contact op mijn praktijkassistent of bel met 038 – 20 22 011. Je krijgt altijd deskundig en persoonlijk advies. Ik heb geen wachtlijst, we gaan snel aan de slag. Je mag ook een bericht sturen.