Therapie bij Psycholoog Zwolle

Ik leer je klacht kennen

Onze eerste afspraak is voor je klacht. Je krijgt de tijd om je verhaal te doen, en ik luister aandachtig. Voor veel mensen is dat overigens al heel erg fijn, even heel precies vertellen waar je mee zit.

Je zult merken dat je je verhaal vertelt aan een deskundige: ik vraag door, ik leg accenten, ik probeer verbanden te zien en verzamel zoveel mogelijk informatie.

Ik leer jou kennen

Ik wil jou leren kennen, goed leren kennen. Laat ik het zo zeggen: waarschijnlijk herken ik je klacht en weet ik een aantal verschillende manieren om er mee aan de slag te gaan bij Therapie Zwolle. Nu wil ik er achter komen welke manier, of combinatie van manieren het beste bij jou past.

Het gaat om verandering

Jij gaat het doen. Misschien voelt dat nu nog heel onvoorstelbaar voor je, maar jij hebt alles in huis om uit jouw situatie te groeien. Ik ga je erbij helpen, ik ga je steunen, ik zal je een spiegel voorhouden, je confronteren met bepaalde aspecten van jezelf in mijn praktijk Therapie Zwolle. Maar jij gaat het doen.

De basis van jouw proces is verandering. Daarvoor kom je bij Therapie Zwolle, omdat je wilt dat er iets verandert. Maar er is één verschil; om iets te veranderen, zul jij moeten veranderen. Dat gaan we dan ook doen; samen.

Therapie Zwolle: verschillende klachten en therapieën

Hieronder heb ik een lijst gemaakt met de klachten die wij behandelen. Als je op de link druk kun je meer lezen over de klachten.

Relatietherapie Zwolle

Contact met Psycholoog Zwolle

Heb je vragen, wil je advies of een afspraak maken? Neem contact op mijn praktijkassistent of bel met 038 – 20 22 011. Je krijgt altijd deskundig en persoonlijk advies. Ik heb geen wachtlijst, we gaan snel aan de slag. Je mag ook een bericht sturen.